درباره ما


مجتمع فنی آموزشی کهکشان در سال ۱۳۷۹ توسط سرکار خانم مهندس شهرزاد صبوحی و با مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی تاسیس شد، و فعالیت آموزشی خود را ابتدا در زمینه فنآوری اطلاعات (IT) آغاز نمود که اهم فعالیت های آن به شرح زیر است:

برگزاری دوره های کامپیوتر (از پایه تا پیشرفته) برای عموم علاقمندان

برگزاری دوره های تخصصی ویژه دانشجویان و کارمندان دولت

برگزاری دوره های ICDL ویژه طرح ملی جوان (که از آن جمله می توان به آموزش رایگان ۱۰۰ نفر در محدوده سنی ۱۹ تا ۲۹ سال و کسب مقام اول آمار قبولی از سازمان فنی و حرفه ای اشاره نمود.)

در سال ۱۳۸۲ و در راستای توسعه فعالیت های آموزشی، رشته های مدیریت و مربیگری (پداگوژی) در بیش از ۳۰ رشته مهارتی به فعالیت های کهکشان اضافه شد. و از آن سال تاکنون به عنوان بهترین مرکز برگزار کننده دوره های پداگوژی (مدیریت و مربیگری) شناخته شده است. برای نمونه در سال ۱۳۸۶، آمار شرکت کنندگان این دوره در مجتمع فنی آموزشی کهکشان، بالغ بر ۲۵۰ نفر می باشد که کلیه شرکت کنندگان موفق به دریافت گواهینامه مهارت و کارت مدیریت شدند. و هم اکنون اکثر آنها موسس و یا مدیر یکی از آموزشگاههای فنی و حرفه ای در سطح کشور می باشند.

به دنبال سیاست توسعه فعالیت های آموزشی، رشته های مدیریت و صنایع ( کارآفرینی )، امور مالی و بازرگانی (حسابداری) و گردشگری و بهداشت و ایمنی نیز به فعالیت های مجتمع افزوده شد.

در راستاي تحقق برنامه هاي سند تحول مهارت در سال ۱۳۹۴، طبق تفاهم نامه منعقد شده بین سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با مراکز بزرگ آزمون های بین المللی در دنیا، به پاس سالها تجربه آموزشی، مجتمع کهکشان مفتخر است که به عنوان اولین نماینده رسمی و مرکز برگزاری آزمون های بین المللی از جانب سازمان آموزش فنی و حرفه ای برگزیده شده است.

هم اکنون مفتخریم که پس از گذشت یک دهه از فعالیت های مجتمع آموزشی کهکشان ، همواره ارائه دهنده بهترین آموزش با بالاترین کیفیت از لحاظ سطح علمی بوده و بالاترین آمار قبولی را در کلیه رشته ها به خود اختصاص دادیم.

لازم به ذکر است در پایان کلیه دوره های آموزشی، کارآموزان می توانند مدرک رسمی (گواهینامه مهارت) با کد استاندارد بین المللی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای دریافت کنند. از مزایای این مدارک می توان به موارد زیر اشاره نمود:

۱- کلیه مدارک دارای کد بین المللی بوده که در ۳۷ کشور جهان اعتبار دارد و قابل ترجمه رسمی برای متقاضیان مهاجرت می باشد.
۲- جایگزین کمبود مدرک تحصیلی تا حداکثر مقطع لیسانس
۳- امکان دریافت وام خوداشتغالی با ارائه گواهینامه های فنی و حرفه ای
۴-امکان اخذ دیپلم رسمی از آموزش و پرورش و ادامه تحصیل برای افراد فاقد دیپلم
۵- امکان تطبیق واحدها و دریافت دیپلم جدید برای دارندگان دیپلم قدیمی
۶- امکان ادامه تحصیل در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی (با کنکور و بدون کنکور)

روش ادامه تحصیل دیپلمه های فنی و حرفه ای در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی:

دارندگان دیپلم های مختلف (ریاضی، تجربی، انسانی) درصورت داشتن دیپلم فنی و حرفه ای می توانند جهت ورود به دانشگاه (بدون کنکور و پیش دانشگاهی) اقدام کنند. در این حالت دروس عمومی آنها از طرف آموزش و پرورش مورد پذیرش واقع شده و فقط کافیست دروس مهارتی را در یکی از رشته های مور علاقه مثل کامپیوتر، حسابداری، گرافیک و یا گردشگری بگذرانند و گواهینامه مهارت دریافت کنند. و در نهایت با ارائه این گواهینامه به آموزش و پرورش دیپلم رسمی خود را اخذ کنند. در اینصورت می توانند در هر یک از رشته های فوق به روشهای زیر ادامه تحصیل دهند:

۱- دوره کاردانی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد
۲- دوره کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی (پودمانی)

واحد ها

مدیر کل

اسم و فامیل

توضیحات دلخواه

 

 

مدیر کل

اسم و فامیل

توضیحات دلخواه

 

 

مدیر کل

اسم و فامیل

توضیحات دلخواه

 

 

مدیر کل

اسم و فامیل

توضیحات دلخواه

 

 

ثبت نام در کهکشان